Harry Potter ve Ateş Kadehi Oyunu Hakkında Bilgi ve Hileleri:
Kasım 2005'te çıkan oyun bizi tam anlamıyla büyülüyor ve diğer oyunlardan daha geniş bir oyun ortamı sağlıyor. Kontroller daha güzel ve iyi. Çoklu oyuncu seçeneği var. Türkçe var. Oyunu oynamanızı tavsiye ederim. 3lünün gerçeğe en çok benzetildiği oyun bu oyun.
Oyun Hileleri:
Etkili Carpe Retractum Büyüsü yapmak için oyunda Carpe Retractum büyüsü yaptığınızda, büyü okunu fırlattığınız andan itibaren karakterinizi haraket ettirirseniz, büyü daha etkili olacaktır... (Özellikle Banyo Bölümünde)
Wingardium Leviosa nın etkisi : Oyun boyunca bir çok yerde karşımıza çıkan kazanları veya kayaları yaratıkların veya düşmanların üzerine attığınızda anda, düşmanlarınız yok oluyor. Bu özelliği kullanarak, düşmanlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz...
Catapult : Yasak Orman'da etrafa pislik saçak yaratıklara Carpe Retractum büyüsü yaparak, Katapult olarak kullanabilirsiniz. Büyüyü yaptıktan sonra arkada çıkan nişan göstergesi, yaratığın nereye gideceğini gösterir. Mantarlarıda bu yöntem ile yokedebilirsiniz...
Accio : Etrafınıza saçılan Beanleri ya da Kazan Pastalarını kendiniz kolaylıkla almak istiyorsanız Accio büyüsünden faydalanabilirsiniz...